Sleepace – Innovativ søvnovervågning

  • Udgivet nov 17, 2016
  • Skrevet af Martin Hansen
Sleepace søvnprodukter

Vi har budt et nyt brand velkommen hos COMACO! Vi er glade for at introducere nye og fremragende produkter, der forbedrer søvn og sovevaner. Med produkterne fra Sleepace, er det
muligt at måle, overvåge og registrere alle vitale parametre omkring din søvn.

”Fall asleep easily, wake up naturally.”

 

 

Nox Music

SL 600 – Nox Music Smart Sleep Light

Det nyeste produkt fra Sleepace fungerer både som fantastisk søvndyssende sleep light og frisk wake up light! Den har det innovative “Gesture Control”, så du kan ændre lys- og lydstyrke samt skifte farvenuancer med håndbevægelser. Den kan desuden bruges som trådløs Bluetooth højttaler, så du kan lytte til lige den musik du har lyst til.

 
 
nox

SL 500 – Nox Smart Sleep Light

Vi er vilde med Nox Smart Sleep Light, som fejer alle wake up light konkurrenter af bordet!
Flagskibet Nox hjælper til bedre søvn og overvåger alle vitale parametre i soveværelset. Registrerer snorken, lyd, lys, temperatur og luftfugtighed og data kan tilgås appen udefra.

 
 

SL400 – Sleepace RestOn Søvnsensor

Ledningsfri og behagelig søvnsensor, der er super let at montere i sengen. Sensorbæltet placeres tværs over sengen og under lagnet og så er den klar til at registrere søvnfaser, vejrtrækning og hjerterytme.

 

SL100 – Sleepace Sleep Dot

En søvnsensor i lommeformat, lige til at klikke på hovedpuden! Diskret og brugervenlig – man opdager slet ikke at den er der. Tilslut den til appen og få en detaljeret søvnrappport. Den registrerer dine bevægelser og søvnfaser i løbet af natten.