FAQ

Her kan du se en liste over de oftest stillede spørgsmål

Vi har samlet de oftest stillede spørgsmål, så du kan finde svar på det meste. Vi opdaterer listen løbende, så vi bedst muligt kan hjælpe.

Må jeg folde eller krølle min varmepude?

Må jeg skifte ledning på mit varmeprodukt?

Hvornår må jeg pakke mit varmeprodukt væk?

“Dine tidsindstillinger stemmer ikke overens med servertiden”

Hvorfor vil mine enheder ikke kommunikere, selvom Bluetooth er aktiveret?

Hvorfor vejer min vægt for meget (eller for lidt)?

Må jeg folde eller krølle min varmepude?

Nej, hvis du folder eller krøller varmepuden, går den i stykker. Beurers BSS sikkerhedssystem er en sikring, som afbryder elektriciteten til varmepuden hvis varmetrådene i varmepuden får et knæk eller bliver foldet, så der opstår for meget varme. I disse tilfælde vil puden holde op med at virke.

Der er 3 vigtige ting, som man skal være opmærksom på under brugen af en varmepude:

• Varmepuden må ikke krølles eller foldes under brug

• Ledningen må ikke krølles eller komme i klemme

• Varmepuden må ikke tildækkes uden opsyn

Den må ikke foldes, vrides eller siddes på, så puden krøller. Grunden til dette er, at når trådene i varmepuderne kommer i kontakt med hinanden (under vrid, fold eller krøl) så opstår der en brandfarlig situation. For at sikre brugeren at den ikke går i brand, så kortslutter puden.

Her ses et eksempel på en varmepude, som er blevet foldet og derfor holdt op med at virke:

Må jeg skifte ledning på mit varmeprodukt?

Man må ikke skifte eller bytte rundt på ledningerne mellem nye og gamle varmeprodukter.
Hvis der er sket en kortslutning inde i sengevarmeren, springer den fejlstrømssikring, som er integreret i regulatoren (ledningen). Hvis man får en ny sengevarmer og sætter den nye regulator til den kortsluttede sengevarmer, springer fejlstrømssikringen i den nye regulator.

Hvornår må jeg pakke mit varmeprodukt væk?

Når produktet er varmt er elektroderne mere skrøbelige end når de er afkølet. Derfor må man først folde produktet sammen når det er koldt. Vi anbefaler at man lader produktet køle af i minimum 15 minutter efter endt brug før at man folder det sammen.

Dette er gældende for varmepuder, sengevarmere, varmeplaid og fodvarmere.

“Dine tidsindstillinger stemmer ikke overens med servertiden”

Hvis du oplever at få denne besked, når du bruger din HealtManager app, er der en forkert indstilling på din smartphone. Tjek de generelle indstillinger på smartphonen og særligt indstillingerne for tid/ur. Sørg for at uret tiden er indstillet korrekt på din smartphone. Klokken kan ikke indstilles i HealthManager appen, da den henter klokken fra telefonens tidsindstilling.

Hvorfor vil mine enheder ikke kommunikere, selvom Bluetooth er aktiveret?

Vægte kan som regel kun genkende én Bluetooth enhed af gangen. Derfor er det vigtigt, at kun den enhed som skal bruge vægten, har aktiveret Bluetooth. Hvis andre i husstanden normalt anvender vægten og ikke har deaktiveret Bluetooth, kan vægten ikke finde ud af hvilken smartphone den skal tilsluttes til. Det er vigtigt at andre Bluetooth enheder er deaktiveret eller på afstand af vægten, for at smartphone og vægt kan kommunikere.

Hvorfor vejer min vægt for meget (eller for lidt)?

Dette er generelt for alle vægte. Det man skal tænke på er at vejedelen i vægtene sidder i de små fødder. Vægten skal derfor placeres på en hård, flad overflade, hvor der er minimal vibration, for at sikre en sikker og nøjagtig måling. Dette vil sige, at når man vejer sig går der en fjeder op i foden, som beregner vægten. Fødderne under vægten skal derfor være i vatter alle fire! Hvis de ikke er det, kan en fod f.eks. veje 90 kg (fordi det er den, der er mest vægt på) og en anden af fødderne vejer 55 kg, fordi den næsten ikke rører ved fliserne. Vægten vil så lave en gennemsnitsberegning af informationen fra de 4 vejeceller i fødderne. Det er derfor vægten kan svinge i resultater.

Et godt råd til test: Sæt vægten på en jævn overflade, eks. et køkkenbord. Tænd for vægten og vej noget du ved vejer præcis 1 eller 2 kg, som en pose mel eller sukker.
Sørg altid for at vægten er placeret på et jævn og hårdt underlag – bløde underlag, gamle ujævne trægulve eller skæve fliser med ru overflade duer ikke!

En kropsanalysevægt vil uanset målemetode være brugbar såfremt vægten (kg) er korrekt.

Vi anbefaler at man altid måler sig på samme vægt og på samme tid på dagen. Således vil udviklingen i målingerne være retvisende.