Blodtryksmåler til håndled

 • Beurer BC 28 Blodtryksmåler

  Fuldautomatisk blodtryks- og pulsmåler til håndleddet. Med et stort og letlæseligt display, arytmi detektor og hukommelse til 60 målinger for 2 personer. Manchetten måler 14 - 19,5 cm.

  LÆS MERE
 • Beurer BC 32 Blodtryksmåler

  Blodtryksmåler til håndleddet.
  Fuldautomatisk blodtryks – og pulsmåler til håndleddet med et letlæseligt display. Arytmi detektor giver advarsel i tilfælde af uregelmæssig hjerterytme.

  LÆS MERE
 • Beurer BC 51 Blodtryksmåler

  Blodtryksmåler til håndleddet. Passer til en håndledsomkreds på 12,5 - 21 cm.
  Fuldautomatisk blodtryks– og pulsmåler med letlæseligt display. Positionsindikator, arytmidetektor og hukommelse til 2 x 120 målinger.

  LÆS MERE
 • Beurer BC 57 Blodtryksmåler med Bluetooth

  Blodtryksmåler til håndleddet med app, manchet størrelse 14 - 19,5 cm.
  Fuldautomatisk blodtryks – og pulsmåler til håndleddet med Inflation Technology og oplyst display. Overførsel af data til Health Manager software via Bluetooth. Arytmi detektor giver advarsel i tilfælde af uregelmæssig hjerterytme.

  LÆS MERE
 • Beurer BC 58 Blodtryksmåler

  Blodtryksmåler til håndleddet, manchet størrelse 14 - 19,5 cm.
  Fuldautomatisk blodtryks – og pulsmåler til håndleddet med touch skærm og letlæseligt display. Overførsel af data til Health Manager software via USB kabel. Arytmi detektor giver advarsel i tilfælde af uregelmæssig hjerterytme.

  LÆS MERE
 • Beurer BC 85 Blodtryksmåler

  Fuldautomatisk blodtryks- og pulsmåler til håndleddet med Inflation Technology og oplyst display. Arytmi detektor, positionsindikator og hukommelse til 60 målinger for 2 brugere.

  LÆS MERE