Søvn

Få hjælp til at forbedre din søvn

En god søvn, kan være vejen til et bedre helbred. Har du svært ved at falde i søvn eller at stå op om morgenen, kan du heldigvis gøre noget for at ændre det. Analysér din søvn med vores søvnsensorer, så du kan forbedre dine sovevaner og døgnrytme. Vores produkter fra Sleepace kan både hjælpe dig med at falde i søvn og med at vågne blidt om morgenen. Søvnsensoren RestOn fra Sleepace giver dig detaljerede informationer om bl.a. dine bevægelser du sover. Kig også forbi vores sortiment for et bedre indeklima, hvor du finder produkter som LB 37 til befugtning af luften og LR 200 som sikrer en renset, sprød og frisk luft, ved at sprede negative ioner. Med en lille HM 55 kan du se hele tiden holde øje med luftfugtigheden og rumtemperaturen.

 • Sleepace SL400 RestOn

  En søvnsensor, der let spændes henover madrassen og måler alt fra søvnfaser til vejrtrækning. Brug den med Sleepace appen og lær mere om din søvn!

 • Beurer SL 70 Snorkestopper

  Når snorken registreres, sendes små vibrationer ud, der får dig til at ændre liggeposition. Luftvejene åbnes, og din snorken stopper.

 • Sleepace SL500 Nox

  Hjælper dig med at falde i søvn, med at vågne blidt og meget andet. Få den optimale oplevelse ved at kombinere med en søvnsensor fra Sleepace.

 • Beurer WL 32 Wake up light

  Smart lille wake up light, fyldt med funktioner, der hjælper dig med at vågne på en behagelig måde, bl.a. en simuleret solopgang.

 • Beurer WL 75 Wake up light

  Wake up light, Mood Light og hele 256 farvenuancer. Simuleret solopgang og solnedgang, og du kan styre det hele fra Beurers smarte LightUp app.

 • Beurer LB 37 Luftbefugter

  Et sundt indeklima er en væsentlig del af en god søvn. Når man sover i tør luft, kan man vågne op med hovedpine – og det kan en luftbefugter ændre på.

 • Beurer LB 37 Luftbefugter

  Denne luftbefugter har, præcis som samme model i hvid, en nattefunktion hvor lyset i displayet slukkes og en næsten lydløs drift.

 • Beurer LR 210 Luftrenser

  En luftrenser med nattefunktion, der fjerner støv, pollen, dyrehår, lugte, forskellige bakterier og virusser samt skadelige luftarter fra luften.

 • En god søvn

  Læs om gode råd til en bedre søvn. I artiklen kan du bl.a. læse om fordelene ved at få en god nattesøvn og de forskellige søvnfaser.