Skønhed og varme fra Beurer 2016

  • Udgivet nov 22, 2016
  • Skrevet af Martin Hansen
Skønhed og varme fra Beurer 2016

En masse spændende nyheder er ankommet til lageret fra Beurer. Super bløde varmeprodukter og produkter til skønhed og indeklima. Med disse nyheder fra Beurer bliver de kolde måneder lidt varmere og man får mere velvære og bedre indeklima – og så er det rigtig flotte produkter og lækkert design!

Vi har herunder lavet et overblik over, hvilke nyheder vi har modtaget.

 

Limited edition 2016 varmepude

HK LE 2016 Varmepude (HK041B)

Denne Limited Edition varmepude fra 2016 har en blå kant. Kvaliteten er helt i top, så den eneste forskel fra HK LE 2015 er en ny båndfarve. Det er da let at forholde sig til!
 

Fodvarmer med vibrationsmassage

FWM45 Fodvarmer med vibrationsmassage

En ny udgave af FWM40, i et nyt og lækkert design, perfekt til de mørke måneder og kolde tæer.
 

Varmepude Super Cosy

HK042S Varmepude Super Cosy

Den blødeste varmepude lavet i et nyt og tykkere microfleece materiale Beurer kalder “Super Cosy”. Materialet er desuden åndbart Øko-Tex microfleece, så den høje kvalitet bevares. Varmepuden måler 44 x 33 cm.
 

Sengevarmer Super Cosy

UB065 Sengevarmer Super Cosy

Endnu et produkt med det ultra bløde og tykke “Super Cosy” microfleece. Naturligvis også som åndbart Øko-Tex microfleece, og med en størrelse på 150 x 80 cm. Sengevarmeren opvarmes på 30 minutter og har 4 forskellige temperaturindstillinger, som vises på de LED-oplyste knapper på fjernbetjeningen.
 

Luftrenser

LR200 Luftrenser

Innovativ og flot luftrenser med 3-lags filter, som sørger for at rense luften for eks. støv, pollen og skadelige luftarter. Med den ekstra ion funktion friskes luften op med negative ioner hvilket er godt for helbredet. Den sprøde luft med mange negative ioner kendes fra bl.a. nåleskove eller efter et tordenvejr. Den er den eneste luftrenser med natfunktion – lav lyd og intet lys, så den er velegnet til soveværelset og den gode søvn! Den har desuden 3 blæsehastigheder, timerfunktion, er egnet i rum op til 15 m2 – og så bruger vi den selv på kontoret. Du kan være sikker på en renset luft, da den har en filtreringspræstation på 99,5 %!
 

Luftbefugter i toffee og hvid

LB037T og LB037W Luftbefugter i toffee og hvid

Elegant luftbefugter med mulighed for tilsætning af aromatiske olier. Nyheden er både i toffee og hvid. En korrekt luftfugtighed er vigtig for vores helbred. Hvis luften er for tør kan det påvirke slimhinderne og give tørre øjne og hovedpine. I tør luft kan støvpartikler desuden flyve lettere i luften, hvilket er skidt for astmatikere. LB 37 er velegnet til alle rum, men er specielt velegnet til soveværelset da den har en natfunktion, som sikrer næsten lydløs drift og alle lys er slukket i displayet. Brug eventuelt LB 37 med den nye Beurer “Sleep Well” aromaolie, som giver en afslappende stemning og frisk luft. LB 37 har en mikrofin ultralydsforstøvning og kan bruges i rum op til 20 m2. Vandbeholderen er på 2 L vand og befugteren kan forstøve op til 200 ml/h.
 

Luftaffugter

LE030 Luftaffugter

En simpel luftaffugter, der er velegenet i rum op til 30 m2 og på blot 24 timer kan den affugte op til 10 liter fugt. Det er muligt at indstille luftfugtigheden på LE 30 mellem 40 %, 50 % og 60 %. Den har desuden afrimningsfunktion og er meget lydsvag.
 

Aroma diffuser

LA020 Aroma diffuser

Lille og handy aroma diffuser, på kun 12 x 13,5 x 7,8 cm. Den har mikrofin ultralydsforstøvning, virker med aromaolier, skiftende farve med LED lys og kan bruges i rum op til 10 m2. Vandbeholderens kapacitet er på 80 ml.
 

Hårdhudsfjerner til den ydre skønhed

MP055 Hårdhudsfjerner

Fjern let den hårde hud på fødder, hænder eller albuer med denne nye hårdhudsfjerner. En MP 55 har en ekstra kraftig motor – det har aldrig været så let at komme af med den hårde hud! Den har 1 rasp til forberedende behandling, 1 grov fil for effektiv hårdhudsfjerning og 1 fin fil til at fjerne små mængder hård hud og blødgørelse af allerede behandlet hård hud. Den har desuden to hastighedsindstillinger og et integreret LED lys.
 

Elektrisk neglefil til skønhed

MP018 Elektrisk neglefil

Elegant, elektrisk neglefil, der er ideel til hjemmet eller at have med på farten. Med en MP 18 og de tre forskellige tilbehør kan du få glansfulde og smukke negle. Der medfølger en almindelig neglefil, et hoved til slibning for finere struktur og en neglerasp, for polering og glansfulde negle.
 

Makeupspejl med lys

BS055 Makeupspejl med lys

Super smart makeupspejl med 18 LED lys og 7 x forstørrelse. Spejlet har en diameter på 13 cm og touch sensor. Makeupspejlet har også autosluk efter 15 min., så du kan spare på batterierne.
 

Dobbelt elektrisk brystpumpe

BY070 Dobbelt elektrisk brystpumpe

Samme høje kvalitet, teknologi og design som BY 60, men BY 70 har to pumper og kan pumpe dobbelt. Dette betyder mere mælk, hurtigere. Effektiv og let at anvende.
 

Hårtørrer

HC060 Hårtørrer

Ny hårtørrer i lækkert design, med ion-funktion, 3 varmeindstillinger og 2 hastigheder. Den har også automatisk overophedningsbeskyttelse. Denne hårtørrer bruger ECO Technology, hvilket betyder at den er særligt energibesparende og kan yde flere watt end den forbruger. Med en smart touch sensor, slukker hårtørreren automatisk når man lægger den fra sig – og starter igen når du griber fat i den for at fortsætte. Der medfølger præcisionsmundstykke og diffuser.
 

Infrarød lampe

IL035 Infrarød lampe

IL 35 er en opgradering af IL 30. Ved IL 35 er den mekaniske timer skiftet ud med en mere smart elektronisk timer. Den infrarøde lampe trænger dybt ind i huden og hjælper med at øge blodcirkulationen og kan derved fremme helingsprocessen og afslapning af musklerne. Den har desuden en justerbar timer på 3 niveauer og max. 15 minutter, autosluk funktion og en effekt på 150 watt.
 

IPL7500 SatinSkin Pro hårfjerner

IPL7500 SatinSkin Pro hårfjerner

En IPL maskine til langtidsholdbar hårfjerning, der kan synkronisere med den smart MyIPL app fra Beurer. Maskinen har automatisk hudtonegenkendelse, og er både dermatologisk og klinisk testet. Inklusiv patron til 150.000 lyspulseringer.
 

Mere nyt!

Vi har desuden lanceret et nyt brand, nemlig Sleepace! Læs mere om de fantastiske produkter og overgiv dig til en god nattesøvn.