Nyheder forår 2017

  • Udgivet apr 6, 2017
  • Skrevet af Martin Hansen

Forår 2017 – fantastiske nyheder!

 

Vi har fået en masse nyheder på lager siden jul og vi vil rigtig gerne vise dem alle! Sortimentet vokser og i denne omgang har vi både nyheder inden for kropsanalysevægte, beauty, TENS/EMS enheder, blodtryksmåling og mere endnu. Gå foråret i møde med de fantastiske hårfjerningslasere LAS 50 og LAS 100 eller hold øje med din kropssammensætning med BF 530. Der er rigeligt med muligheder for al slags sundhed og velvære med vores nye produkter.
 

Blodtryksmåler til håndleddet

BC 28 Blodtryksmåler

Ny smart blodtryksmåler til håndleddet, med et stort og klart display. Den kan selvfølgelig både gemme målingerne med tid og dato og har arytmidetektor og hukommelse til 60 målinger for 2 brugere. Manchettens størrelse er 14 – 19,5 cm.
 

BC 85 til håndleddet

BC 85 Blodtryksmåler

Den suveræne BC 85 er en super præcis blodtryksmåler til håndleddet. Den har selvfølgelig alle de essentielle egenskaber, som bl.a. arytmidetektor, hukommelse til 60 målinger for 2 personer og indikerer hvis ikke apparatet er positioneret korrekt. Desuden kan man overføre den målte data til den gratis Beurer HealthManager app – både på smartphone og til PC.
 

BF 530 Kropsanalysevægt

BF 530 Kropsanalysevægt

Moderne, stilren og præcis. BF 530 beregner kroppens vægt, fedtprocent, væskeprocent, muskelmasseprocent og knoglemasse. Den har en maks. kapacitet på 180 kg og kan vise kropsvægt og knoglemasse med 100 g interval. Træd op på det stærke sikkerhedsglas og de 4 elektroder af rustfri stål og se hvad din krop består af!
 

Stærk blodtryksmåler til overarmen

BM 77 Blodtryksmåler med Bluetooth

Trådløs Bluetooth teknologi, patenteret hvileindikator, arytmidetektor og et baggrundsbelyst XXL display. Blodtryksmåleren BM 77 til overarmen er fuldautomatisk og kompatibel med den gratis app Beurer HealthManager. En genial blodtryksmåler, der desuden er godkendt til brug under graviditet. Den medfølgende manchet måler 24 – 40 cm.
 

Manuel brystpumpe

BY 15 Manuel brystpumpe

Den manuelle brystpumpe er lige til at have med på farten. Den bruger den komfortable vakuum-teknologi, har to pumpeniveauer og er super let at anvende. Den er naturligvis 100 % BPA fri og har en dejlig blød pude til pumpen, som er fremstillet i silikone.
 

EM 49 TENS og EMS

EM 49 Digital TENS/EMS Enhed

Perfekt terapi til smertelindring og muskelstimulation. Et kombineret TENS/EMS apparat, der bl.a. kan stimulere musklerne og lindre rygsmerter. Apparatet har hele 64 forprogrammerede applikationer og 6 programmer du selv kan tilpasse – og så er det super let at bruge. Et genialt produkt til smertelindring i hjemmet.
 

Venemassage til tunge ben

FM 150 Venemassage

Massér nyt liv i trætte og tunge ben. Den forfriskende trykmassage og kompression, stimulerer blodgennemstrømningen i årene og øger blodcirkulationen. Lige til at spænde om benene, så du bare kan læne dig tilbage og mærke muskelspændingerne forsvinde med den behagelige venemassage.
 

Paris glasvægt

GS 203 Glasvægt, “Paris”

Moderne slimline badevægt, med et ekstra stort baggrundsbelyst LCD display. Det smukke motiv fra Paris fremstår super skarpt under den kun 6 mm tynde trædeflade af sikkerhedsglas. Vægten er kun 19 mm tyk og har en maks. kapacitet på 150 kg og kan vise din vægt med 100 g nøjagtighed. Talstørrelsen i displayet er på hele 40 mm og kan vise din vægt i både kg, lb og st.
 

HK 44 Varmedunk

HK 44 Varmepude – varmepuden der ligner en varmedunk

Materiale og teknologi som de andre lækre varmeprodukter fra Beurer – men i et andet design og en skarp rød farve! Erstat den gamle varmedunk og kogende vand, med blødt Øko-Tex standard 100 microfleece, turbo opvarmning og 3 temperaturindstillinger.
 

HT 55 Krøllejern til flotte krøller

HT 55 Krøllejern

Uanset om man er til store voluminøse krøller, klassiske eller bløde krøller eller bare bølger i håret, så kan HT 55 med dets Simple Curl teknologi klare det. Du får flotte og skinnende krøller uden krus, takket være den keramiske turmalin belægning! Se den indstillede temperatur på LCD displayet og lås indstillingen med låsefunktionen. Krøllejernet er gennemført i design og har et komfortabelt håndtag med soft touch overflade.
 

Smart inhalator

IH 26 Inhalator

Handy inhalator til behandling af øvre og nedre luftveje. Et medicinsk godkendt produkt, der kan anvendes til behandling af astma, forkølelse og andre respiratoriske sygdomme. Få frie luftveje, så du igen kan trække vejret helt ned i lungerne og opleve en følelse af velvære igen. Der medfølger en lang række tilbehør i form af bl.a. voksenmaske, børnemaske og mund- og næsestykke.
 

Langtidsholdbar IPL hårfjerning

IPL 6500 SatinSkin Pro Langtidsholdbar hårfjerning

En opgradering af IPL 6000 og dette nye professionelle hårfjerningsapparat har hele 100.000 lyspulseringer. En genial IPL maskine til langtidsholdbar hårfjerning og med automatisk hudtonegenkendelse. Den er både klinisk og dermatologisk testet og med den gratis MyIPL app fra Beurer, kan du planlægge og følge dine behandlinger på farten.
 

TRIA Hårfjerningslaser

LAS 50 TRIA Precision hårfjerningslaser

Fjern uønsket hårvækst lettere end nogensinde! Med LAS 50 Precision kan du med den professionelle laserteknologi fjerne hår på mindre områder, som bikinilinjen, armhulerne og ansigtet. Præcis som hos skønhedsklinikker, bare derhjemme. Den har 3 intensitetsniveauer, hvor den indbyggede pigmentsensor automatisk vurderer, hvilket du bør starte på. Den patenterede diodelaser, som “angriber” det mørke pigment i hårene, har et lysareal på op til 20 J/cm2. Den deaktiverer hårrødderne med en langvarig effekt efter kun 3 måneders brug.
 

Salon Expert hårfjerningslaser

LAS 100 TRIA Salon Expert hårfjerningslaser

LAS 100 Salon Expert bekæmper sikkert og effektivt uønsket hårvækst. Den har samme teknologi som LAS 50 Precision, men fungerer bedre til større områder og den patenterede diodelaser har et lysareal på op til 22 J/cm2. Den har et oplyst display hvor du kan se batteriniveau, om låsefunktionen er aktiveret og det indstillede intensitetsniveau. Den kan anvendes i ca. 30 minutter, svarende til 600 lyspulseringer, på en fuld opladning. Den har 5 intensitetsniveauer, hvor den indbyggede pigmentsensor automatisk vurderer, hvilket du bør starte på.
 

Massagepude to go!

MG 520 Massagepude To Go

En massagepude to go! Lad den op, tag den med på farten og nyd den afslappende shiatsu massage. Lithium-ion batteriet giver ca. 2 timers brug ved en fuld opladning og er ideel til brug efter træning, så du kan regenerere og afslappe musklerne. De 4 massagehoveder roterer i par med eller mod uret. Aktivér varmefunktionen og få løsnet de stive muskler i både skuldre, nakke, ryg og ben.
 

UB 86 dobbelt sengevarmer

UB 86 XXL Sengevarmer

En ekstra stor sengevarmer, der måler hele 150 x 160 cm og har individuelle varmezoner. Den er perfekt til 2 personer og har masser af muligheder for indstille varmen præcis som man ønsker det. Der er hele 2 fjernbetjeninger, som hver har 2 x 9 temperaturindstillinger. 9 indstillinger til kroppen og 9 til fødderne. Sengevarmeren har ECO control, så man på fjernbetjeningens LCD display hele tiden kan se strømforbruget i kWh. Sengevarmeren er selvfølgelig fremstillet og designet med de samme gode kvaliteter og materiale, som man kender det fra Beurers varmeprodukter.