Efterårs- og vinternyheder 2017

  • Udgivet dec 14, 2017
  • Skrevet af Martin Hansen
Efterår-Vinternyheder 2017

Efterår/vinter 2017

 
Efteråret og vinteren er en tid, der står i hyggens navn. Kvalitetstid med familie og venner er noget vi alle elsker. I julen forkæler vi vores nærmeste med dejlige gaver, bløde som hårde, men vi skal da ikke glemme også at forkæle os selv! Gennem efteråret har vi fået helt nye varer på lager, som ligger klar til at blive sendt ud til jer! Vi har bl.a. nyheder til den kræsne kvinde, som ikke vil gå ned på kvalitet, når det gælder beauty- og hårstylingsprodukter. Til den aktive mand/kvinde, kan vi meddele, at vi har fået splinternye personvægte hjem og til livsnyderen, som elsker at bruge tid i køkkenet, kan vi lokke med køkkenvægten KS 19 i hele tre nye designs.
 
ks 19 Køkkenvægt KS 19 "skifer" fra Beurer Køkkenvægt KS 19 Bon Appetite

KS 19 Køkkenvægte: Love, Skifer & Bon Appetit

Som altid er Beurers KS 19’er udført i et superslankt design med øje for stor brugervenlighed. Vægten har en praktisk tara-funktion og touch knapperne gør vægten ekstra nem at rengøre. Desuden har ks 19 en kapacitet på 5 kg og kan indtilles til at veje tørstof (g) eller væskeformer (ml). KS 19 opfylder de flestes krav, til hvad en god køkkenvægt skal kunne. KS 19’s visuelle design giver samtidig mulighed for at tilføre et personligt præg i dit køkken.
 

BF 180 Kropsanalysevægt

Helt ny og stilren kropsanalysevægt fra Beurer som måler: vægt, fedtprocent, væskeprocent, muskelmasse, knoglemasse, AMR, BMR samt BMI. Kort sagt er BF 180 en vægt, som kan hjælpe dig med at holde øje med din kropssammensætning – for et længere og sundere liv! BF 180 har desuden automatisk brugerkendelse og en vejekapacitet på 180 kg.
 
GS 203 Skifer

GS 203 Skifer

Den populære glasvægt GS 203 kan nu fås i et helt nyt design. Glasvægten har et moderne skifer print, som er med til at give vægten et råt udtryk. Vægten er kun 19 mm høj og har en trædeflade udført i 6 mm sikkerhedsglas. Desuden er der mulighed for at skifte mellem kilogram, pounds og stone.
 
GS 225 med magisk display

GS 225 Glasvægt

Superelegant og stilren glasvægt med et “magisk” display. Det flotte dot matrix display kommer kun til syne under vejning. Vægten har en vejekapacitet på 180 kg og viser vægten med 100 grams interval. Der er 5 års garanti på denne flotte glasvægt.
 
GS 235 glasvægt fra Beurer

GS 235 Glasvægt

En tidsløs og elegant vægt fra Beurer med en komfortabel non-slip overflade. Vægten har en en kapacitet på 180 og et “magisk” display, som kun kommer til syne under vejning. Det moderne dot matrix display er med til at give vægten sit moderne og elegante design som desuden pynter på badeværelset.
 
GS 280 med BMI måling

GS 280 Glasvægt

Den elegante GS 280 kan ikke kun veje din vægt, men udregner også dit BMI. Displayet vil lyse en af de fire forskellige farver, alt efter hvilken BMI-klasse man ligger i. GS 280 har desuden plads til 10 brugere og en vejekapacitet på 180 kg.
 
IH 55 inhalator

IH 55 Inhalator

Til folk der før har følt sig begrænset af en stationær inhalator, gør IH 55 nu en ende på det problem. Denne inhalator fra Beurer er yderst effektiv i sin forstøvning og er til at tage med overalt. Bruges til behandling af øvre samt nedre luftveje. Der medfølger desuden en voksenmaske, børnemaske, mundstykke og en opbevaringstaske.
 
EM 37 mavebælte

EM 37 Mavemuskelstimulator

Få en flot og tonet mave med EM 37. Den nye mavemuskelstimulator fra Beurer erstatter den nuværende EM 35. Træn og ton de lige og skrå mavemuskler med et af de fem forskellige træningsprogrammer. Med 40 intensitetsniveauer bestemmer du selv, hvor meget dine muskler skal trænes. Bæltet kan justeres fra 70-140 cm i livvidden.
 
FC 48 Ansigtsbørste

FC 48 Ansigtsbørste

Denne elegante ansigtsbørste fra Beurer er til daglig rensning af huden. Renseeffekten er fire gange så effektiv som ved almindelig rens med hænderne, og så er FC 48 desuden IPX-7 vandtæt, så du nemt og hurtigt kan snuppe den med under bruseren og forkæle din hud. Ansigtsbørsten har to rotationsindstillinger og to forskellige børste hoveder medfølger: til normal hud og til sensitiv hud. For det bedste resultat anbefaler vi at udskifte børstehovedet hver fjerde måned.
 
FC 96 ansigtsbørste

FC 96 Ansigtsbørste

FC 96’s elegante og futuristiske design springer i øjnene lige med det samme! Børsten renser 6 gange grundigere end ved almindelig rens med hænderne! På LCD displayet kan du se valgt hastighedsniveau, batteridisplay og desuden hvornår det er tid til at skifte børstehovedet ud. FC 96 har fire hatigheder, to rotationsindstillinger, er IPX-7 vandtæt og har timerfunktion på 1 minut som kører i 3 x 20 sekunders intervaller. Efter en behandling vil din hud fremstå mærkbart blødere og renere.
 
MP 48 UV/LED negletørrer

MP 48 UV & LED Negletørrer

Med denne negletørrer fra Beurer behøver du ikke længere at begrænse dig til at vælge én type lak. MP 48 kan både hærde UV og LED gelelakker. Interiøret er beklædt med spejle som sikrer en jævn hærdning af lakken. Tre timerfunktioner: 30, 60 og 120 sekunder.
 
MP 28 callus remover

MP 28 Hårdhudsfjerner

Silkebløde fødder på ingen tid! Leder du efter en elektrisk fodfil med en kraftigere motor end andre elektriske fodfile på markedet, skal du vælge MP 28. Du kan desuden bruge MP 28 på både tør og våd hud og så er den ledningsfri. Tændknappen kan fastlåses, og der med følger tre slibehoveder af sandpapir – to grove og én fin.
 

HC 55 Hårtørrer

HC 55’s kraftfulde 2200 watt motor sørger for en yderst kort hårtørringsprocess og ionfunktionen holder håret antistatisk. Gør stylingen ekstra holdbar ved at bruge den låsbare koldluftsfunktion. HC 55 har ledningsoprul, som er praktisk når den skal opbevares. Hårtørreren har 3 varmeindstillinger og 2 hastigheder. Der medfølger desuden et præcisionsmundstykke og et diffusermundstykke.
 
Glattebørste HS 60

HS 60 Glattebørste

Kommer du også nogle gange til at trykke en ekstra gang på snoozeknappen, så det skal gå ekstra stærkt, når du er kommet ud af fjerene? HS 60 har en lynhurtig opvarmningsfase, kan bruges til alle hårtyper, men er især god til hurtigt at tæmme et vildt og kraftigt hår. Børsten glatter håret i første tag og med børstens ionteknologi opdager du hvor lidt der skal til, for at få et glat og glansfuldt hår. Temperaturen kan indstilles fra 120°-200°C. HS 60 har sikkerhedsslukning samt 360°C roterende ledning.
 
Fodmassageapparat

FM 39 Fodmassageapparat

FM 39 fra Beurer anvender shiatsu massage til at løsne op i fødderne og stimulere blodcirkulationen. Døjer man med kolde eller stive fødder, er FM 39 et godt bud på, hvordan man kan afhjælpe dette. FM 39 har 6 roterende massagehoveder som kan rotere med to forskellige hastigheder. Der er desuden varmefunktion i apparatet som bidrager til en øget blodcirkulation.