Fleksible varmeprodukter

  • Udgivet feb 13, 2018
  • Skrevet af Sarah Sabir
Fleksible varmeprodukter fra Beurer

De kolde måneder er rullet ind over Danmark og det kan både ses og mærkes! Vinter er lig med hygge i stuen og ild i pejsen. Men hvad gør man lige, hvis man ikke kan sidde og putte sig foran en dejlig varm pejs, mens man drikker en kop varm kakao? Det har vi flere bud på her hos COMACO. Vi har nemlig et stort udvalg af fleksible varmeapparater, som med garanti vil holde dig varm gennem vinteren.
 

Varmepuder har mere end ét formål

Om du overvejer at købe en varmepude eller ikke har skænket det en tanke, kommer vi nu med et par solide fordele, ved at investere i en! Ligesom en god, gammeldags varmedunk kan en varmepude også bruges til at lindre smerter i både muskler og led. Men I modsætning til en varmedunk, kan du med en varmepude fra Beurer selv bestemme temperaturen. Har du ondt i nakken, ryggen, lænden eller noget helt fjerde? Lige meget hvor du har smerter, har vi et produkt der matcher. Oplever du eksempelvis ofte smerter i nakken eller skuldrene, kan du med fordel købe en varmekrave som sidder rundt om skuldrene og dækker nakken. Du kan også se vores to-go varmekrave her. Er du derimod på udkig efter en superblød, allround varmepude, så er HK 42 super cosy et rigtig godt bud.
Optimal lindring af smerter ved hjælp af varme sker ved behandling af det pågældende område i 15-20 minutter, hvorefter du kan gentage behandlingen flere gange i døgnet. Varme øger blodcirkulationen, så der kommer bedre iltning i vævet, og derved slapper musklerne af.
Alle vores varmepuder fra Beurer er af højeste sikkerhed. Beurer Safety System (BBS) forhindrer, at der skulle opstå brand i puden, hvis man fx skulle ske at krølle varmepuden sammen under behandling. Skulle det ske at varmeledningerne i puden kommer i kontakt med hinanden, mens varmepuden er tændt, sørger BSS for at strømmen i puden kortslutter. For ekstra høj sikkerhed har alle vores varmepuder også autosluk. Du kan i øvrigt læse her hvordan du behandler din varmepude optimalt, så du kan få glæde af den i lang tid.
 

Få en god nattesøvn

Vi ved alle, at det er vigtigt for kvaliteten af vores nattesøvn at sove i et køligt rum med en temperatur mellem 16-22°C. Men det er de færreste, der nyder at lægge sig i en iskold seng og vente på den bliver varm nok til at man kan slappe af i kroppen og falde i søvn. Et godt trick til at få det bedste fra begge verdener, altså holde rummet køligt og sengen varm, er en sengevarmer.
Hos os finder du et bredt udvalg af sengevarmere, både til en standard madras og til en ¾ seng. Som en nyhed har vi nu også sengevarmere du kan tænde, mens du er ude af huset. Sidst nævnte er en god investering hvis man har lange arbejdsdage og ønsker at komme direkte hjem i en varm seng – eller hvis du blot ønsker at kunne styre din sengevarmer uden at skulle gå fra det, du er i færd med.
Er du en af dem, som døjer med kolde tæer og har svært ved at falde i søvn, anbefaler vi vores sengevarmere med fodzonevarmer, eksempelvis
UB 90 & UB 200. På disse kan du fx nøjes med at tænde for varmen i fodzonen og mærke roen brede sig. Det er nemlig bevist, at varme fødder kan gøre det lettere at falde i søvn.
 

Kravl under en varmeplaid

Det er et problem i ældre huse og lejligheder, at de er ringe isoleret. Sofaen står måske op af en kold ydervæg eller et sted hvor det trækker koldt, selvom radiatorerne er skruet fuldt op. Ønsker du heller ikke en ubehagelig overraskelse på din næste varmeregning? Det forstår vi godt. Vores bud på hvordan du holder varmen i sofaen eller lænestolen gennem vinteren: en varmeplaid. Med en varmeplaid fra Beurer får du et dejligt, tykt tæppe, som kan varmeindstilles. Vælg selv mellem 6 forskellige temperaturer, sæt dig godt til rette i sofaen og nyd, at du som et plus kan spare lidt på varmeregningen. Vores bedst sælgende varmeplaid, er det elegante HD 75, som måler 180 x 130 cm, har autosluk og er maskinvaskbar på 30°C.
Stort set alle vores fleksible varmeprodukter fra Beurer, inklusiv varmeplaids, er Øko-Tex standard 100 mærket. Det er en produktmærkning, som sikrer, at brugeren ikke udsættes for sundhedsskadelige påvirkninger fra tekstilvarerne.

Se resten af vores store udvalg af produkter til sundhed og velvære her på siden.