Få smuk hud!

  • Udgivet sep 26, 2016
  • Skrevet af Martin Hansen
Ansigtspleje i topklasse - Mærkbar forskel med det samme!

Leder du efter det perfekte apparat, der kan give dig en smukkere hud? Hos COMACO har vi en lang række produkter til ansigtspleje, så du kan få den naturlige skønhed tilbage!

Kosmetolog Marianne Abild har taget et nærmere kig på to af Beurers produkter til ansigtspleje. Marianne Abild har stor erfaring med flere former for hudpleje, og har 18 års erfaring som kosmetolog, produktvejleder og daglig leder hos Helle Thorup. Hun har erfaring med hudproblemer som akne, rosacea, sensitiv hud og meget mere. Hende tør vi godt stole på!

Marianne Abild har testet Beurers FC 95 Pureo Deep Cleansing Ansigtsbørste og FC 100 Pureo Derma Peel Microdermabrasion og det vil vi rigtig gerne dele!
 

FC 95 Ansigtsbørste


Effektivt børste-apparat, som optimerer renseproceduren. Man får mere effekt ud af sit daglige renseprodukt og porrerne renses bedre. Stimulerer samtidig blodcirkulationen. Den giver et professionelt touch til din daglige hudpleje.

Nemt og enkelt at bruge og børstehovedet er let at rengøre i lunken vand.

Til klinikbrug:
Kan anvendes som supplement til den første afrens med fin effekt, især hvis huden er meget tør og trist. Men ofte er peeling masker/produkter så effektive idag, at det ikke er nødvendigt. Dog skal man ikke undervurdere “lækkerhedsfølelsen”.
 

FC 100 Mikrodermabrasion


En anden måde at peele og forny huden på med en mekanisk peeling. Man fører det håndholdte slibehoved hen over huden samtidig med at der skabes et vakuum, så blodcirkulationen øges. Man kører i baner fra midten af ansigtet og udad. Hudporrerne formindskes og celle-fornyelsen aktiveres. Samtidig øges blodcirkulationen. Huden virker meget fornyet. Anbefales dog ikke til sart hud.
Rigtig fint og professionelt apparat til hjemmebrug.

Anbefales ca. 1 gang om ugen.

Til klinikbrug:
Hvis man skal benytte det, vil det være som et supplement til en ansigtsbehandling for en merpris. Kunne evt bruges områdevis til grove porrer eller pigmenter. (Dog er effekten ikke helt i top.)