Beurer – En verden af sundhed og velvære

  • Udgivet aug 11, 2016
  • Skrevet af Martin Hansen
Beurer Nyt Logo

Vores største samarbejdspartner

Beurer GmbH blev etableret i Tyskland i 1919 og har produceret fleksible varmepuder og produkter til sundhed og velvære af høj kvalitet i over 100 år.

Siden 1980érne har Beurer fokuseret på at levere produkter til sundhed og velvære i høj kvalitet og flot design. Produktgrupperne er langsomt vokset og i dag er Beurer verdens førende producent af bl.a. fleksible varmeprodukter, personvægte, massageapparater og blodtryksmålere. Siden er brandet vokset med raketfart, og i dag har de verdens største sortiment med over 300 produkter inden for sundhed, beauty og velvære.

Det tyske brand er kendt for deres høje kvalitet, design og præcision i deres produkter. I 2012 blev de anerkendt som “Brand Of The Century” i Tyskland sammen med bl.a. BMW og Miele. De har altid sat en ære i forskning og udvikling, for hele tiden at kunne tilbyde de helt rigtige produkter, der bidrager til en sundere og bedre livsstil, til deres kunder. Beurer er en innovativ virksomhed, med innovative løsninger og har udviklet apps til integration med flere af deres produkter lige fra en søvnsensor til kropsanalysevægte, aktivitetssensorer og pulsure.

Beurer vinder priser på stribe

Anerkendelsen af det stærke brand fortsætter med stribevis af designpriser og i både 2014, 2015 og 2016 har Beurer ligeledes modtaget den prestigefyldte PLUS X Award for ”Most Innovative Brand Of The Year”. I 2015/16 blev de desuden ”Best Design Brand”, hvilket understreger deres styrke som markedsledende med produkter af høj kvalitet i flot design.
Anerkendte danske forbrugertests har udnævnt flere af Beurers produkter ”Bedst i test”, heriblandt kropsanalysevægten BF 700, køkkenvægten KS 51 samt termometeret FT 65. I 2017 vandt Beurer for første gang nogensinde en “German Brand Award” i kategorien “Medical & Health”. En pris, der tildeles succesfulde brands, der excellerer i brand management og kommunikation. Med næsten 100 års erfaring, har Beurer formået at etablere sig som et solidt brand i sundhedssektoren, takket være en høj grad af innovation, funktionalitet og brugervenlighed.
 
Du kan også se hvilke af Beurers produkter, der har vundet en Plus X Award og hvilke der har vundet en Red Dot Design Award.
 

Hos COMACO A/S er vi stolte over at være den officielle forhandler af Beurer i Danmark og vi sætter en ære i at sælge produkter i så høj kvalitet, til forhandlere over hele landet.