Paingone Original TENS Pen PG100

Varenr.: PG100

Den originale TENS PEN fra Paingone lindrer smerter på en nem, hurtig og naturlig måde

Paingone Original er et lavfrekvent TENS apparat til smertelindring lige når du skal bruge den. TENS pennen er drevet af kvartskrystaller og bruger dermed ingen batterier. Pennen bruger piezoelektricitet til at frembringe milde, elektriske impulser som sendes gennem huden og ind i nervebanerne. De elektriske impulser blokerer for smertesignalet til hjernen samtidig aktiveres udskillelsen af endorfiner, som er kroppens eget smerteforsvar.

Paingone kan bruges på en lang række smerter. Dens kompakte størrelse gør den perfekt til at have med i tasken eller lommen. Paingone kan endda bruges over et tyndt lag tøj! Det har aldrig været nemmere at lindre smerte.

Sådan bruger du Paingone Original

Hold pennen i hånden med pegefingeren omkring metalringen og tommelfingeren på den grønne aktiveringsknap. Placér spidsen på det sted du føler smerte og klik nu på aktiveringsknappen 30-40 gange.

Brug Paingone Originnal til non-invasiv akupunktur

Alternativt kan du placere Paingone på et akupunkturpunkt på kroppen. Du kan læse mere om, hvilke akupunkturpunkter du skal bruge i den medfølgende brugsvejledning. De 30-40 kliks tager ca. et minut. Behandlingen kan gentages op til 4-5 gange om dagen på samme sted.

Paingone Original er klinisk bevist til at lindre smerte

Tekniske detaljer

  • Produktmål 13 x 3,5 x 2 cm
  • Produktvægt 90 g
  • Garanti 2 år
  • Colli 6 stk.
  • EAN nr.: 5060035700325

Se også disse produkter