Paingone Plus Automatisk TENS Pen PG200

Varenr.: PG200

Den automatiske TENS PEn fra Paingone lindrer smerter på på 30 sekunder ved blot ét klik

Paingone Plus er et lavfrekvent TENS apparat til smertelindring, lige når du skal bruge den. Paingone Plus er en automatisk TENS pen, hvilket betyder at du ikke skal bruge håndkraft for at frembringe du små elektriske impulser. Det eneste du skal er, at trykke og holde på aktiveringsknappen, så de frembringes impulserne automatisk.

TENS pennen er batteridrevet og der medfølger i pakken 1 stk AAA batteri. Pennen sender milde, elektriske impulser gennem huden og ind i nervebanerne. De elektriske impulser blokerer for smertesignalet til hjernen samtidig aktiveres udskillelsen af endorfiner, som er kroppens eget smerteforsvar.

Paingone Plus kan bruges på en lang række smerter. Dens kompakte størrelse gør den perfekt til at have med i tasken eller lommen. Paingone kan endda bruges over et tyndt lag tøj! Det har aldrig været nemmere at lindre smerte.

Sådan bruger du Paingone Plus

Hold pennen i hånden med pegefingeren omkring metalringen og tommelfingeren på den grå aktiveringsknap. Placér spidsen på det sted du føler smerte og tryk og hold nu på aktiveringsknappen i 30 sekunder. Ved et større smerteområde, kan pennen let føres over huden på smerteområdet, mens impulserne udsendes.

Brug Paingone Plus til non-invasiv akupunktur

Nogle smerter kan behandles via akupunkturpunkter, her kan Paingone Plus også bruges. I den medfølgende brugsvejledning finder du en udførlig guide til, hvilke punkter du skal placere Paingone PLus for at behandle bestemte typer smerter.

Behandlingen med Paingone Plus kan gentages op til 4-5 gange om dagen på samme sted.

Paingone Plus er klinisk testet

Tekniske detaljer

  • Produktmål 15 x 2,5 x 4 cm
  • Produktvægt 210 g
  • Garanti 2 år
  • Colli 6 stk.
  • EAN nr.: 5060035703272

Se også disse produkter