Søvnsensorer

 • Beurer SE 80 Søvnsensor

  Beurer SE 80 Søvnsensor er til dig, der ønsker at have et dybere indblik i din søvn. SE 80 noterer dine søvnfaser og bevægelser gennem natten. Den noterer samtidig din hjerte- og vejrtrækningsrytme. Tilkobles nemt og hurtigt med den gratis Beurer SleepExpert app.

  LÆS MERE
 • Beurer SL 15 DreamSound

  Få en rolig og afslappende start på nattesøvnen med lydterapi. 4 forskellige melodier, timerfunktion og mulighed for tilslutning af egne høretelefoner.

  LÆS MERE
 • Beurer SL 60 Snorkemaske med Bluetooth

  Snorkemaske til reducering af snorken, når du sover. Masken er blød og behagelig at have på. I appen Beurer SleepQuiet kan du indstille vibrationsintensiteten og få indsigt i din snorken.

  LÆS MERE
 • Beurer SL 70 Snorkestopper

  En lille og diskret snorkestopper, som let placeres i øret. Når du snorker, registrerer den både lyden af snorken men også små lyde der overføres fra kindbenet. Små vibrationer og lyde sendes ind i øret og fortæller kroppen, at den skal ændre position, så man stopper med at snorke.

  LÆS MERE
 • Sleepace SL400 RestOn

  Sleepace RestOn registrerer alle dine bevægelser, hjerterytme og vejrtrækning. En ultimativ søvnsensor, der sammen med Nox kan optimere din søvn. I samspil med Sleepace Appen, kan du analysere din søvn, så du kan sove bedre.

  LÆS MERE